Data Loss Prevention


Software-ul dedicat Data Loss Prevention (DLP) sausoftware-ul de prevenire a pierderii datelor, detectează potențialele scurgeri ale datelor, exfiltrarea datelorsau distrugerea nedorită a datelor sensibile. Termenul deDLP se refera la a proteja organizatiile contra pierderii si scurgerii de date.Prevenirea se face prin monitorizare, detectând și blocând datele sensibile în timpul utilizării, stocate sau transferate prin reteaua de date. Termenii „pierdere de date” și „scurgere de date” sunt legați și sunt adesea folosiți interschimbabil.  Incidentele de pierdere de date se transformă în incidente de scurgere de date în cazurile în care mediile care conțin informații sensibile sunt pierdute și ulterior achiziționate de o parte neautorizată.Cu toate acestea, o scurgere de date este posibilă fără a pierde datele din partea de origine.

Ordonează după:  
Solutie on-premise pt DLP si Insider Thread Protection cu caracteristici de detectie, restricitie, UEBA si protectie a mediului de lucru la nivel enterprise
0.00RON
Cea mai usoara solutie din lume de tip SaaS pentru Threat Prevention si detectie timpurie si raspuns la amenintarile interne si riscului de scurgeri de date in conformitate cu regulamentele in vigoare. Solutie bazata pe o arhitectura multi-tenant cu instalare ultrarapida si rezultate din prima zi.
0.00RON
SAFETICA ONE

Solutie Profesionala pentru Protectia si Prevenirea Pierderii Datelor

- Fără bătăi de cap, cu o valoare excelentă

- Integrare perfectă în mediul dumneavoastră existent

- Soluție locală, la nivel de întreprindere

- Implementare flexibilă și cerințe hardware reduse
Solutie on-premise pt DLP si Insider Thread Protection cu caracteristici de detectie, restricitie, UEBA si protectie a mediului de lucru la nivel enterprise
0.00RON
SAFETICA NXT

Cea mai simpla solutie din lume de tip SaaS pentru Threat Prevention

Raspuns rapid la detectia amenintarilor interne si a scurgerilor de date

  • Conforma cu regulmentele in vigoare privind violarea datelor
  • Solutie unica de tip SaaS, multi-tenant
  • Instalare ultrarapida
  • Rezultate din prima ziCea mai usoara solutie din lume de tip SaaS pentru Threat Prevention si detectie timpurie si raspuns la amenintarile interne si riscului de scurgeri de date in conformitate cu regulamentele in vigoare. Solutie bazata pe o arhitectura multi-tenant cu instalare ultrarapida si rezultate din prima zi.
0.00RON
Per Pagina      1 - 2 din 2
  • 1