SBC Software

Ordonează după:  
Sangoma SBC Virtual Machine
Sangoma SBC Virtual Machine

Versiunea de mașină virtuală (VM) este ideală cand
 organizația dvs. are deja o infrastructură VM.

În aceste cazuri, o instalare pe VM poate oferieconomii semnificative de capital, hardware și cheltuieli de exploatare, oferind în același timp aceeași siguranta in exploatare.

Pe măsură ce cererea de infrastructuri virtualizate crește, Sangoma SBC Virtual Machine este soluția perfectă pentru întreprinderi și operatori care au nevoie de securitate VoIP,
precum și de beneficii de transcodare, păstrând în același timp hardware-ul existent.

Ediția Virtual Machine a premiatului nostru SBC oferă aceeași funcționalitate bogată ca și cea a SBC-urilor noastre bazate pe hardware – dar este 100% software.

Aceasta înseamnă că nu există cerințe suplimentare de alimentare, spațiu sau cablare de implementat.

Sangoma Enterprise SBC Virtual Machine este proiectat să funcționeze în platforme de virtualizare de vârf, inclusiv VMware, Hyper-V, KVMșiAmazon Web Services.

De asemenea, este compatibia cu majoritatea plăcilor de bază și serverelor disponibile în comerț, astfel încât să puteți instala software-ul direct și pe bare metal.

Enterprise Virtual Machine SBC poate fi actualizată din mers la 4000 de apeluri simultane și, cu redundanță încorporată, aceasta face din Sangoma SBC Virtual Machine cea mai rentabilă soluție flexibilă, cu o fiabilitate de neegalat.

O interfață grafică avansată este utilizată pentru configurare, monitorizare și depanare.


0.00RON
Per Pagina      1 - 1 din 1
  • 1